De Bernhard Moestl

Economie / de Bernhard Moestl - acum 1 an

Soluţii rentabile pentru eficienţă energetică

Joi, 19 octombrie, de la ora 08.30, la hotel Kronwell, din Braşov, energynomics.ro organizează al patrulea eveniment dedicat Eficienţei Energetice: „Soluţii rentabile pentru eficienţă energetică”, în cadrul proiectului Start2Act, finanţat prin Programul de cercetare al Uniunii Europene ORIZONT 2020.

Oameni / de Bernhard Moestl - acum 3 ani

Un film este creat în mintea ta

În noiembrie 2015, cu filmul de debut “Grota cu măști”, tânăra cineastă și regizoare brașoveană Ana Dascălu a adus filmului românesc încă o dată atenția internațională cuvenită. Scurtmetrajul ei despre electricianul Liviu Babeș, care a ars în mod public, în semn de protest împotriva regimului comunist, a fost nominalizat la festivalurile de film din întreaga lume.

Economie / de Bernhard Moestl - acum 3 ani

"Orașul are un viitor foarte bun!"

Din 2007, reprinzătorul brașovean Werner Braun, este președinte al Clubului Economic German, Club care invită începând cu 3 septembrie din nou la Oktoberfest. Best of Brașov l-a întâlnit cu prilejul târgului expozițional al Clubului Economic German „Made in Brașov“.

Turism / de Bernhard Moestl - acum 3 ani

Paradisul sporturilor de iarnă

Poiana Brașov, pe care o numesc sașii „Schulerau“, a fost dintotdeauna un loc deosebit. Chiar și voievodul Transilvaniei, Ștefan Mailat, s-a recreat acolo cu prieteni și membrii ai familiei în anul 1534, cu ocazia vizitei efectuate la Brașov, la recomandarea personală a regelui Ungariei.